Salta al contenuto principale

Aggiusta la tua roba

Diritto alla Riparazione

Store

Modelli A1419 / Fine 2012 / Processori 2.9 & 3.2 GHz Core i5 o 3.4 GHz Core i7, ID iMac13,2

309 Domande Visualizza tutte

No power plz help

I replace the blade SSD, RAM, and 3.5 with a 2.5 SSD.

I did a full tear down following the guide by iFixit. I rebuilt the machine I followed the guide in reverse.

When I first applied power I got three system beeps. I looked up the beep codes, the RAM that I installed was not seated correctly. When I fix the ram issue, I applied power back to the machine. And nothing!

No beeps no fan spinning and no LED diagnostic lights on. I further researched and found that if no diagnostic lights are on then possibly the PSU has gone bad.

My question is would it be the PSU or the main logic board?

Any and all help is appreciate it.

Rispondi a questa domanda Anch'io ho questo problema

Questa è una buona domanda?

Punteggio 0
Aggiungi un commento

1 Risposta

Risposta Più Utile

Boy, you went to the boards here!

Altering so much at once makes diagnostic process hard.

So we need to reverse some of the alterations to see if we can isolate out the cause. Lets start with the easiest, put back the original RAM did that change anything? Next disconnect the 2.5” SSD (just leaving the blade SSD installed) Did that chance anything?

What blade SSD did you install? Did you put in a custom Samsung or OWC SSD or something else?

Questa risposta è stata utile?

Punteggio 1

Commenti:

Hi Dan,

So I did what you said and replace the blade SSD back into the modo. And nothing changed. I tested the PSU, it is outputting voltage, but that is as far as I got. I do believe that it went straight to the mobo. Im not giving up tho, it will be a cold day before that happens. It's 105 outside now!

I installed a 500GB something else w/adapter(m.2 m key 2 blade).

Please let me know what your thoughts are about my next move.

Thanks

da

So after messing with the machine this morning, everything original, but with no Ram I did get it to power on and led lights lit up. But after installing RAM the machine went back to being unresponsive. Just keeping whoever is watching in the loop.

da

Aggiungi un commento

Aggiungi la tua risposta

Shawn sarà eternamente grato.
Visualizza Statistiche:

Ultime 24 Ore: 0

Ultimi 7 Giorni: 0

Ultimi 30 Giorni: 0

Tutti i Tempi: 14