Salta al contenuto principale

Aggiusta la tua roba

Diritto alla Riparazione

Store

Model A1224 / Mid 2007 and Early 2008 / 2, 2.4, or 2.66 GHz Core 2 Duo processor

655 Domande Visualizza tutte

No Power, #1 LED Stays lit, #'s 2&3 LED's flash

I have an Intel iMac 20", Model A1224, 1gb RAM, that one day just stopped turning on. I opened it up and checked the diagnostic LED's on the board. #1 stays lit. #2 and #3 blink on and off. #4 doesn't light up at all.

When I press the power button on the back of the black, plastic case, the internal fans will attempt to spin, but will not spin. (They rotate *maybe* one (1) degree out of the 360 degrees they would spin.) I can hear a high-pitched sound--kinda like a whirring sound--coming from the power supply when this occurs.

I have attempted to reset the SMC with, seemingly, no effect.

Any advice would be much appreciated.

Risposto! Visualizza la risposta Anch'io ho questo problema

Questa è una buona domanda?

Punteggio 3

Commenti:

I have the same exact issue. Replaced the power supply and 2&3 are still flashing. Did you find out the problem?

da

Aggiungi un commento

2 Risposte

Soluzione Prescelta

The blinking indicates a RAM problem. First reseat the RAM. If that fails try one stick at a time in each of the slots.

Questa risposta è stata utile?

Punteggio 2

Commenti:

Excellent low cost suggestion. +

da

Aggiungi un commento

Seems that the power supply has gone. #1 LED indicates trickle power, it's always on when the computer is plugged in and supplies 5V to the logic board. Whe #2 and#3 are blinking it means that CPU and GPU can't be initialized. Usually a (don't know the english term for it, i try ;-)) power store diode is gone on the power supply. You can check it but be careful. Leave the machine unplugged for at least 24H cause the capacitors can store a lot of voltage.

Good luck.

Questa risposta è stata utile?

Punteggio 1

Commenti:

Installed a new Power Supply. #2 and #3 LED's are still blinking. Any other thoughts? Thanks.

da

I have the same problem. I also changed power supply and the problem still there. Any answer?

da

Aggiungi un commento

Aggiungi la tua risposta

Plumberman010 sarà eternamente grato.
Visualizza Statistiche:

Ultime 24 Ore: 0

Ultimi 7 Giorni: 0

Ultimi 30 Giorni: 3

Tutti i Tempi: 2,946