Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: oldturkey03 (dettagli voto) ,

Titolo:

"No Service" even without a SIM

Testo:

I bought a 3Gs on the bay, with water damage (in all probability)
already replaced digitizer, LCD, 6R8 coil for backlight…
still have to fix the signal issue but with the last engagement i get an strange error, which doesnt disappear: i '''don't''' get the "No SIM" notification anylonger.it shows "Searching..." or "No Signal" all the time, even if there is a SIM inside. The SIM which i use for testing works fine on my other 3Gs and even if there are signal issues/SIMlock it should be recognized. so this was the case before i did the last fix (6r8 coil).
i'm pretty sure this is an hardware issue. maybe on the SIM tray.
any1 ideas?
-
+
thx in advance

Dispositivo:

iPhone 3GS

Stato:

open

Risposta Accettata:

+75686

Modifica di: franqus ,

Titolo:

"No Service" even without a SIM

Testo:

I bought a 3Gs on the bay, with water damage (in all probability)
already replaced digitizer, LCD, 6R8 coil for backlight…
still have to fix the signal issue but with the last engagement i get an strange error, which doesnt disappear: i '''don't''' get the "No SIM" notification anylonger.it shows "Searching..." or "No Signal" all the time, even if there is a SIM inside. The SIM which i use for testing works fine on my other 3Gs and even if there are signal issues/SIMlock it should be recognized. so this was the case before i did the last fix (6r8 coil).
i'm pretty sure this is an hardware issue. maybe on the SIM tray.
any1 ideas?
-
+
thx in advance

Dispositivo:

iPhone 3GS

Stato:

open

Modifica di: franqus ,

Titolo:

-"No Service" even without a SIM in
+"No Service" even without a SIM

Testo:

I bought a 3Gs on the bay, with water damage (in all probability)

already replaced digitizer, LCD, 6R8 coil for backlight…

still have to fix the signal issue but with the last engagement i get an strange error, which doesnt disappear: i '''don't''' get the "No SIM" notification anylonger.it shows "Searching..." or "No Signal" all the time, even if there is a SIM inside. The SIM which i use for testing works fine on my other 3Gs and even if there are signal issues/SIMlock it should be recognized. so this was the case before i did the last fix (6r8 coil).

i'm pretty sure this is an hardware issue. maybe on the SIM tray.

any1 ideas?

thx in advance

Dispositivo:

iPhone 3GS

Stato:

open

Modifica di: franqus ,

Titolo:

"No Service" even without a SIM in

Testo:

I bought a 3Gs on the bay, with water damage (in all probability)
already replaced digitizer, LCD, 6R8 coil for backlight…
-still have to fix the signal issue but with the last engagement i get an strange error, which doesnt disappear: i '''don't''' get the "No SIM" notification anylonger, even if there is a SIM inside. The SIM which i use for testing works fine on my other 3Gs and even if there are signal issues/SIMlock it should be recognized. so this was the case before i did the last fix (6r8 coil).
+still have to fix the signal issue but with the last engagement i get an strange error, which doesnt disappear: i '''don't''' get the "No SIM" notification anylonger.it shows "Searching..." or "No Signal" all the time, even if there is a SIM inside. The SIM which i use for testing works fine on my other 3Gs and even if there are signal issues/SIMlock it should be recognized. so this was the case before i did the last fix (6r8 coil).
i'm pretty sure this is an hardware issue. maybe on the SIM tray.
any1 ideas?
thx in advance

Dispositivo:

iPhone 3GS

Stato:

open

Post originale di: franqus ,

Titolo:

"No Service" even without a SIM in

Testo:

I bought a 3Gs on the bay, with water damage (in all probability)

already replaced digitizer, LCD, 6R8 coil for backlight…

still have to fix the signal issue but with the last engagement i get an strange error, which doesnt disappear: i '''don't''' get the "No SIM" notification anylonger, even if there is a SIM inside. The SIM which i use for testing works fine on my other 3Gs and even if there are signal issues/SIMlock it should be recognized. so this was the case before i did the last fix (6r8 coil).

i'm pretty sure this is an hardware issue. maybe on the SIM tray.

any1 ideas?

thx in advance

Dispositivo:

iPhone 3GS

Stato:

open