Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: Xavier ,

Testo:

Fixed it finally. Reached under the top cover by trial and with the help of the disassembly guide here.
-The failure mode was clear (see attached picture): the contacts of the interruptor were completely corroded. The water (or milk?) coupling above seems to leak, there are remains visible.
+The failure mode was clear (see attached picture): the contacts of the interruptor were completely corroded. The steam coupling above seems to leak, there are remains visible.
-I should have replaced the corroded crimp connectors. Instead I have removed the interruptor detecting door closure and shorted the wires together. This one won't bother me again. The machine works now. ?
+I should have replaced the corroded crimp connectors. Instead I have removed the interruptor detecting door closure and shorted the wires together. This one won't bother me again. The machine works now.
Many thanks to @jayeff for all the pointers.
[image|2474489]
[image|2474490]

Stato:

open

Post originale di: Xavier ,

Testo:

Fixed it finally. Reached under the top cover by trial and with the help of the disassembly guide here.

The failure mode was clear (see attached picture): the contacts of the interruptor were completely corroded. The water (or milk?) coupling above seems to leak, there are remains visible.

I should have replaced the corroded crimp connectors. Instead I have removed the interruptor detecting door closure and shorted the wires together. This one won't bother me again. The machine works now. ?

Many thanks to @jayeff for all the pointers.

[image|2474489]

[image|2474490]

Stato:

open