Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: Hunter ,

Titolo:

I have 2 Evga 1070 hybrid in sli, one is running 6k rpm the other 1k

Testo:

For reference both of them state they are at 28 percent power, one is just running super high rpms.

I have changed the Pcie slot, upgraded the bios, attempted Rma, used every fan control software I could find. The problem lies with the blower fan, not the hybrid fan.

I did order a replacement fan but when it came in, today, it was a 4 pin fan and says Msi.

I don’t know if I am making the right decision doing a teardown as I have no idea what size pin is inside the 1070, and Evga told me that the card can actually operate at that rpm indefinitely. The noise is just driving me nuts.

I have watched teardowns before and do have the required materials, Im just not sure if I should. 6000rpm as much as I sit at my pc just does not feel sustainable.

Any Help would be supremely appreciated!!!

Dispositivo:

NVIDIA GTX 1070 Founders Edition

Stato:

open

Risposta Accettata:

+680573

Post originale di: Hunter ,

Titolo:

I have 2 Evga 1070 hybrid in sli, one is running 6k rpm the other 1k

Testo:

For reference both of them state they are at 28 percent power, one is just running super high rpms.

I have changed the Pcie slot, upgraded the bios, attempted Rma, used every fan control software I could find. The problem lies with the blower fan, not the hybrid fan.

I did order a replacement fan but when it came in, today, it was a 4 pin fan and says Msi.

I don’t know if I am making the right decision doing a teardown as I have no idea what size pin is inside the 1070, and Evga told me that the card can actually operate at that rpm indefinitely. The noise is just driving me nuts.

I have watched teardowns before and do have the required materials, Im just not sure if I should. 6000rpm as much as I sit at my pc just does not feel sustainable.

Any Help would be supremely appreciated!!!

Dispositivo:

NVIDIA GTX 1070 Founders Edition

Stato:

open