Salta al contenuto principale
Aiuto

Post originale di: Soup ,

Titolo:

Mac Pro blinking status LED?

Testo:

Hello, so recently I got two new CPUs for my old beast of a Mac Pro (Xeon X5365s). I did the firmware update from 1,1 to 2,1, updated the SMC, put Windows 10 Pro on it, and used it as a Minecraft server. I decided that the old 5150s just weren’t running my server well enough, so I ordered a matching pair of Xeon X5365s for it. After the arrived  I took the server down and put in the new CPUS, and I assembled it enough to test if it was working, and it was working completely normally in Windows 10, and even passed a stress test I threw at it with flying colors. So, I shut it down, and fully put the Mac back together again, and suddenly it wouldn’t post. It just wouldn’t turn back on. All it does is flash the status LED twice in one second, and nothing else. I’ve checked the diagnostic LEDs, and there’s no problems reported there whatsoever. The trickle LED is on (glowing amber) and the power LED was on too (glowing green). Knowing this was most likely a ram problem, I took the ram modules out and swapped them around. No dice. I swapped the dimms around. No dice, same exact thing. I put in the original known working sticks of ram, and it still wasn’t having it. So I did some research on it, found absolutely nothing of use, and decided to take the entire thing apart to search for any issues. I reseated all the power leads, re-seated both CPUs and confirmed that there were no bent pins, and dusted it out as a precaution (I keep my Mac Pro spotless by dusting it out every month), and even left the CMOS out for 30 minutes before replacing it.  I put the Mac Pro back together the same way I had it back together when it worked with both new CPUs originally, and no dice! I have no idea what to do next, because I know this machine works with these CPUs and the RAM, but it won’t post for some reason. I feel like I’ve tried everything, but I know there’s always (probably) that one trick I didn’t try or didn’t know existed.  So if you guys know anything, please, please tell me. The Minecraft server on there is actually really sentimental and I’d really like to get it up and running again.

TLDR; My Mac Pro 2,1 won’t post for absoloutley no reason (Status light blinks twice a second) and I’ve reset SMC, replaced CMOS,  and tested good sticks of ram. I recommenced you read!

Dispositivo:

Mac Pro First Generation

Stato:

open