Salta al contenuto principale

Aggiusta la tua roba

Diritto alla Riparazione

Store

Aiuto

Versione corrente di: Colin Branagh ,

Titolo:

S162 Drone Motor Not Working

Testo:

Hi I'm new. Nice to join the forum looks great.  Hope I can be of some value in return.

I have a S162 drone, it got caught in a tree. I managed to get it down shaking the branch. But landed in some wet mud. That got in one of the motors and cogs. I've replaced both it still wont go.  The other 3 motors spin.

I've plugged the new motor built up in the arm in to the opposite side motor and all moves freely. So its like there's no power coming from the board. Ive checked the ESC and cannot see anything wrong.

Any ideas?

Thank you

=== Update (07/18/2020) ===

Pictures posted of the board hopefully

[image|2162298]

[image|2162296]

[image|2162297]

Dispositivo:

Drone

Stato:

open

Risposta Accettata:

648410

Modifica di: Colin Branagh ,

Titolo:

S162 Drone Motor Not Working

Testo:

Hi I'm new. Nice to join the forum looks great. Hope I can be of some value in return.
 
I have a S162 drone, it got caught in a tree. I managed to get it down shaking the branch. But landed in some wet mud. That got in one of the motors and cogs. I've replaced both it still wont go. The other 3 motors spin.
 
I've plugged the new motor built up in the arm in to the opposite side motor and all moves freely. So its like there's no power coming from the board. Ive checked the ESC and cannot see anything wrong.
 
Any ideas?
 
Thank you
 
=== Update (07/18/2020) ===
 
Pictures posted of the board hopefully
 
[image|2162298]
 
[image|2162296]
 
[image|2162297]

Dispositivo:

Drone

Stato:

open

Post originale di: Colin Branagh ,

Titolo:

S162 Drone Motor Not Working

Testo:

Hi I'm new. Nice to join the forum looks great.  Hope I can be of some value in return.

I have a S162 drone, it got caught in a tree. I managed to get it down shaking the branch. But landed in some wet mud. That got in one of the motors and cogs. I've replaced both it still wont go.  The other 3 motors spin.

I've plugged the new motor built up in the arm in to the opposite side motor and all moves freely. So its like there's no power coming from the board. Ive checked the ESC and cannot see anything wrong.

Any ideas?

Thank you

Dispositivo:

Drone

Stato:

open