Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: Dan ,

Titolo:

Why my SSD link speed is slow?

Testo:

I have a [Fledging Feather M13 512G SSD |Fledginghttps://fledging.net/feather-m13/|Fledging Feather M13 512G SSD] in my MacBook Pro 2015, it caused unexpected shutdown and restart many times. The MacOS version is 10.14.6. And the speed is low as shown in the attached image. And in the system information, the link width is x4 but the link speed is only 2.5GT/s. What is the problem and how to solve it?
I have a [Fledging Feather M13 512G SSD |Fledginghttps://fledging.net/feather-m13/|Fledging Feather M13 512G SSD] in my MacBook Pro 2015, it caused unexpected shutdown and restart many times. The MacOS version is 10.14.6. And the speed is low as shown in the attached image. And in the system information, the link width is x4 but the link speed is only 2.5GT/s. What is the problem and how to solve it?
 
[image|1832154]

Dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina Display Mid 2015

Stato:

open

Modifica di: Dan ,

Titolo:

Why my SSD link speed is slow?

Testo:

I have a Fledging[Fledging Feather M13 512G SSD onSSD |Fledging Feather M13 512G SSD] in my MacBook Pro 2015, it caused unexpected shutdown and restart many times. The MacOS version is 10.14.6. And the speed is low as shown in the attached image. And in the system information, the link width is x4 but the link speed is only 2.5GT/s. What is the problem and how to solve it?
I have a Fledging[Fledging Feather M13 512G SSD onSSD |Fledging Feather M13 512G SSD] in my MacBook Pro 2015, it caused unexpected shutdown and restart many times. The MacOS version is 10.14.6. And the speed is low as shown in the attached image. And in the system information, the link width is x4 but the link speed is only 2.5GT/s. What is the problem and how to solve it?
 
[image|1832154]

Dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina Display Mid 2015

Stato:

open

Post originale di: Yuyu ,

Titolo:

Why my SSD link speed is slow?

Testo:

I have a Fledging Feather M13 512G SSD on my MacBook Pro 2015, it caused unexpected shutdown and restart many times. The MacOS version is 10.14.6. And the speed is low as shown in the attached image. And in the system information, the link width is x4 but the link speed is only 2.5GT/s. What is the problem and how to solve it?

[image|1832154]

Dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina Display Mid 2015

Stato:

open