Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: oldturkey03 (dettagli voto) ,

Titolo:

Displays nothing but static after repair.

Testo:

The digitizer on the iPad was completely shattered, but the LCD and everything else was fully functional.  Everything came off easily, I had no issue with pulling on any of the components.

[video|1309]

After I attached the new display, I made sure to test it before applying the adhesive.  All the iPad would display was this static. I repeatedly removed the display, making sure to check the connections and clean them with 91% alcohol.  No matter how many times I tried resetting, cleaning or re-seating the display, it would only ever give me the same static.

The only other time I’ve seen an LCD look like this, was because it was damaged. The box the new display came in was undamaged, and the display looks pristine. So I assumed that it might’ve had a defect and I requested a replacement.

Fast forward to today, and the new display is giving me the exact same static as the first one. I have repeatedly done the same, reset the iPad, cleaned the connections and thoroughly examined the connectors under magnification for damage. No matter what I try nothing seems to change, and I can’t spot even the slightest damage to any of the connectors.

Now I’m certain it’s not a defective part, as both screens have been from iFixit. I know the iPad is booting correctly, as after it boots I’m able to power it down normally with the slide to power off.

I have fixed quite a few iPads and I’ve never had a problem like this before, is there anything I’m over looking? I’ve looked over the other topics and I haven’t found anything exactly like this one, and none of the fixes they had worked for me.

Any help would be greatly appreciated.

Dispositivo:

iPad Air 2 Wi-Fi

Stato:

open

Risposta Accettata:

+514959

Post originale di: Samuel Townsend ,

Titolo:

Displays nothing but static after repair.

Testo:

The digitizer on the iPad was completely shattered, but the LCD and everything else was fully functional.  Everything came off easily, I had no issue with pulling on any of the components.

[video|1309]

After I attached the new display, I made sure to test it before applying the adhesive.  All the iPad would display was this static. I repeatedly removed the display, making sure to check the connections and clean them with 91% alcohol.  No matter how many times I tried resetting, cleaning or re-seating the display, it would only ever give me the same static.

The only other time I’ve seen an LCD look like this, was because it was damaged. The box the new display came in was undamaged, and the display looks pristine. So I assumed that it might’ve had a defect and I requested a replacement.

Fast forward to today, and the new display is giving me the exact same static as the first one. I have repeatedly done the same, reset the iPad, cleaned the connections and thoroughly examined the connectors under magnification for damage. No matter what I try nothing seems to change, and I can’t spot even the slightest damage to any of the connectors.

Now I’m certain it’s not a defective part, as both screens have been from iFixit. I know the iPad is booting correctly, as after it boots I’m able to power it down normally with the slide to power off.

I have fixed quite a few iPads and I’ve never had a problem like this before, is there anything I’m over looking? I’ve looked over the other topics and I haven’t found anything exactly like this one, and none of the fixes they had worked for me.

Any help would be greatly appreciated.

Dispositivo:

iPad Air 2 Wi-Fi

Stato:

open