Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: Meghz ,

Titolo:

Thinkcentre M90p - Windows10 Stuck + Fans OverclockingDesktop wont turn on / Powerswitch doesnt work
Thinkcentre M90p - Windows10 Stuck + Fans OverclockingDesktop wont turn on / Powerswitch doesnt work

Testo:

I own a Thinkcentre M90p - Ive only added a NVIDA quadro 4000 and 16gigs of ram to the stock product.
 
Initially, I was wondering why it was over heating so i removedThe computer just wont power on. I replaced the CPU Heatsink Fan to check what the issue wasmother board, and cleared the dust. However when i did this,small battery inside the bracket behind the mother board snapped. So i removed everything to get the fan+mount back on.motherboard. [br]
Initially, I was wondering why it was over heating so i removedThe computer just wont power on. I replaced the CPU Heatsink Fan to check what the issue wasmother board, and cleared the dust. However when i did this,small battery inside the bracket behind the mother board snapped. So i removed everything to get the fan+mount back on.motherboard. [br]
 
After i did that, the PC couldn't read my windows 10 HDD/SSD with error 1762 ... After struggling to figure out what to do with the equipment i had, I had switched around the drives... defaulting BIOS, however the WIN 10 kept saying it needed to be repaired. and the repairing took a long time. Ultimately failing and not successfully starting up... kept going in a loop.. FANs were LOUD and WIN 10 screen / repair screen / format installation was very very slow... BIOS setup screen wasn't laggy in comparison...
 
I ended up puttinghear a SSDspark when I plug the power cord in a laptop and fresh installing windows on it.. and now that SSD is in SATA1 connection.the back of the tower, but when pressing the power button, nothing happens. [br]
[br]
[image|1622992]
I ended up puttinghear a SSDspark when I plug the power cord in a laptop and fresh installing windows on it.. and now that SSD is in SATA1 connection.the back of the tower, but when pressing the power button, nothing happens. [br]
[br]
[image|1622992]
 
I have replugged all hardware at least 3 times.
 
I removed the BIOS battery piece correctly and reset.
 
I have attempted a HDD and a SSD that had fresh installs of windows...Thats my board with nothing plugged,
I have attempted a HDD and a SSD that had fresh installs of windows...Thats my board with nothing plugged,
 
I have unplugged power, grounded, 60sec power 30sec release 60sec power, replug..
 
I have attempted to run on less ram, with and without non-stock graphics card...
 
Basically I have done all the basic fix's i have found looking for answers from people with similar problems...[image|1622996]
Basically I have done all the basic fix's i have found looking for answers from people with similar problems...[image|1622996]
 
The issue remains the same, on startup it keeps looping @ blue windows 10 logo sometimes it says preparing to repair sometimes its the rotating dots.. i have reached the diagnosing your pc... but pc just ends up crashing if i attempt to PC RESET or start up repair, or troubleshoot... maybe because graphics card is over heating.. not sure..____________________________________________________________
The issue remains the same, on startup it keeps looping @ blue windows 10 logo sometimes it says preparing to repair sometimes its the rotating dots.. i have reached the diagnosing your pc... but pc just ends up crashing if i attempt to PC RESET or start up repair, or troubleshoot... maybe because graphics card is over heating.. not sure..____________________________________________________________
 
It has been SLOW loading and both my fans are blowing so loud after initial lenovo screen. It starts now with TWO loud BEEPS andThis is stuck on windows 10 logo ...the two pin out of the speaker/beep

[image|1622995]

_____________________________________________________________

This is the three socket coming out from the PSU

[image|1622997]





[image|1622993][br]




[image|1622994]



There is a three pin wire coming from the PSU that Im not sure where to plug in, or the 2 socket coming out the speaker/beep speaker.

[br]
Im
not sure what i can do or whyto get power working. It was working initially, until I plugged the fans are blowing so loudly non-stop..three pin into the power_fan on the mobo next to sata 1. I do not have a volt meter to check if power is coming out the PSU. Is there anything I can do ?
It has been SLOW loading and both my fans are blowing so loud after initial lenovo screen. It starts now with TWO loud BEEPS andThis is stuck on windows 10 logo ...the two pin out of the speaker/beep

[image|1622995]

_____________________________________________________________

This is the three socket coming out from the PSU

[image|1622997]





[image|1622993][br]




[image|1622994]



There is a three pin wire coming from the PSU that Im not sure where to plug in, or the 2 socket coming out the speaker/beep speaker.

[br]
Im
not sure what i can do or whyto get power working. It was working initially, until I plugged the fans are blowing so loudly non-stop..three pin into the power_fan on the mobo next to sata 1. I do not have a volt meter to check if power is coming out the PSU. Is there anything I can do ?

Dispositivo:

Lenovo Desktop

Stato:

open

Post originale di: Meghz ,

Titolo:

Thinkcentre M90p - Windows10 Stuck + Fans Overclocking

Testo:

I own a Thinkcentre M90p - Ive only added a NVIDA quadro 4000 and 16gigs of ram to the stock product.

Initially, I was wondering why it was over heating so i removed the CPU Heatsink Fan to check what the issue was, and cleared the dust. However when i did this, the bracket behind the mother board snapped. So i removed everything to get the fan+mount back on.

After i did that, the PC couldn't read my windows 10 HDD/SSD with error 1762 ...  After struggling to figure out what to do with the equipment i had, I had switched around the drives... defaulting BIOS, however the WIN 10 kept saying it needed to be repaired. and the repairing took a long time. Ultimately failing and not successfully starting up... kept going in a loop.. FANs were LOUD and WIN 10 screen / repair screen / format installation was very very slow... BIOS setup screen wasn't laggy in comparison...

I ended up putting a SSD in a laptop and fresh installing windows on it.. and now that SSD is in SATA1 connection.

I have replugged all hardware at least 3 times.

I removed the BIOS battery piece correctly and reset.

I have attempted a HDD and a SSD that had fresh installs of windows...

I have unplugged power, grounded, 60sec power 30sec release 60sec power, replug..

I have attempted to run on less ram, with and without non-stock graphics card...

Basically I have done all the basic fix's i have found looking for answers from people with similar problems...

The issue remains the same, on startup it keeps looping @ blue windows 10 logo sometimes it says preparing to repair sometimes its the rotating dots.. i have reached the diagnosing your pc... but pc just ends up crashing if i attempt to PC RESET or start up repair, or troubleshoot... maybe because graphics card is over heating.. not sure..

It has been SLOW  loading and both my fans are blowing so loud after initial lenovo screen.  It starts now with TWO loud BEEPS and is stuck on windows 10 logo ... not sure what i can do or why the fans are blowing so loudly non-stop..

Dispositivo:

Lenovo Desktop

Stato:

open