Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: rebknell ,

Titolo:

Disk Utility not seeing new hard drive

Testo:

Hey all. I've installed a new - 2 TB hard drive into my iMac 20" 2GHz model 2133. I followed to instructions very carefully on Macsales.com. But when I boot up with the El Capitan install flash drive and selected Disk Utility, it does not show on list for me to format it. It had been making clicking noises for a bit, but that has stopped now. I doubled checked everymac.com to make sure I didn't purchase the incorrect HD. I followed their link to Macsales.com. Anyone have any ideas what this might be? Have I been given a bad HD?

Note: Before I had the time to install it in my computer, I had tried to use it as an external drive. I had a case, which I removed the old drive from and installed the 2TB one. When I plugged it into my computer via firewall cable. the computer didn't see it and it was making that clicking noise. I just took it to mean that the external hard drive case wasn't compatible with the HD. I noticed after installing it in my iMac, the clicking noise returned.

Another note: can't see HD in System spec neither.

Dispositivo:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Stato:

open

Risposta Accettata:

+305866

Post originale di: rebknell ,

Titolo:

Disk Utility not seeing new hard drive

Testo:

Hey all. I've installed a new - 2 TB hard drive into my iMac 20" 2GHz model 2133. I followed to instructions very carefully on Macsales.com. But when I boot up with the El Capitan install flash drive and selected Disk Utility, it does not show on list for me to format it. It had been making clicking noises for a bit, but that has stopped now. I doubled checked everymac.com to make sure I didn't purchase the incorrect HD. I followed their link to Macsales.com. Anyone have any ideas what this might be? Have I been given a bad HD?

Note: Before I had the time to install it in my computer, I had tried to use it as an external drive. I had a case, which I removed the old drive from and installed the 2TB one. When I plugged it into my computer via firewall cable. the computer didn't see it and it was making that clicking noise. I just took it to mean that the external hard drive case wasn't compatible with the HD. I noticed after installing it in my iMac, the clicking noise returned.

Another note: can't see HD in System spec neither.

Dispositivo:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Stato:

open