Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: Sam Goldheart ,

Titolo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868 won't eject ice, control arm doesn't move

Testo:

I have a Kenmore Ice Maker M1 SA8868 in my freezer. It previously worked fine for years. I moved to a home without a water hookup, so I stopped using it. I just moved back to a home WITH a hookup, and now the ice maker work right.

It won't eject the cubes it makes, the control arm doesn't move (auto or manual), and manually initiated ejection [cycle] of ice stalls when ejectors hit the cubes, but they eject about an hour later.  This likely means that the arm didn't move automatically earlier either (I can't sit and watch it all day).  Then water refill not initiated every time.

I don't think anything is working automatically.  Initial water fill was after manual turn of the dial to initiate first cycle.  After 12 hours, no functions.  I initiated manual cycle, ejectors got stuck on ice.  An hour later the cubes finally ejected, but control arm didn't appear to move at any point.  I cycled manually again, water finally refilled.  Arm still apparently unmoving.

I have already replaced the Automatic Water Supply Valve (AWSV) that feeds the icemaker to solve a previous issue, and I tested with a known GOOD icemaker successfully.  So I know the problems are within the existing icemaker.

Dispositivo:

-Kenmore Ice Maker M1 SA8868
+Refrigerator

Stato:

open

Risposta Accettata:

221938

Modifica di: oldturkey03 (dettagli voto) ,

Titolo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868 won't eject ice, control arm doesn't move

Testo:

I have a Kenmore Ice Maker M1 SA8868 in my freezer. It previously worked fine for years. I moved to a home without a water hookup, so I stopped using it. I just moved back to a home WITH a hookup, and now the ice maker work right.

It won't eject the cubes it makes, the control arm doesn't move (auto or manual), and manually initiated ejection [cycle] of ice stalls when ejectors hit the cubes, but they eject about an hour later.  This likely means that the arm didn't move automatically earlier either (I can't sit and watch it all day).  Then water refill not initiated every time.

I don't think anything is working automatically.  Initial water fill was after manual turn of the dial to initiate first cycle.  After 12 hours, no functions.  I initiated manual cycle, ejectors got stuck on ice.  An hour later the cubes finally ejected, but control arm didn't appear to move at any point.  I cycled manually again, water finally refilled.  Arm still apparently unmoving.

I have already replaced the Automatic Water Supply Valve (AWSV) that feeds the icemaker to solve a previous issue, and I tested with a known GOOD icemaker successfully.  So I know the problems are within the existing icemaker.

Dispositivo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868

Stato:

open

Risposta Accettata:

+221938

Modifica di: oldturkey03 (dettagli voto) ,

Titolo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868 won't eject ice, control arm doesn't move

Testo:

I have a Kenmore Ice Maker M1 SA8868 in my freezer. It previously worked fine for years. I moved to a home without a water hookup, so I stopped using it. I just moved back to a home WITH a hookup, and now the ice maker work right.

It won't eject the cubes it makes, the control arm doesn't move (auto or manual), and manually initiated ejection [cycle] of ice stalls when ejectors hit the cubes, but they eject about an hour later.  This likely means that the arm didn't move automatically earlier either (I can't sit and watch it all day).  Then water refill not initiated every time.

I don't think anything is working automatically.  Initial water fill was after manual turn of the dial to initiate first cycle.  After 12 hours, no functions.  I initiated manual cycle, ejectors got stuck on ice.  An hour later the cubes finally ejected, but control arm didn't appear to move at any point.  I cycled manually again, water finally refilled.  Arm still apparently unmoving.

I have already replaced the Automatic Water Supply Valve (AWSV) that feeds the icemaker to solve a previous issue, and I tested with a known GOOD icemaker successfully.  So I know the problems are within the existing icemaker.

Dispositivo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868

Stato:

open

Risposta Accettata:

-221938

Modifica di: scottbernardis ,

Titolo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868 won't eject ice, control arm doesn't move

Testo:

I have a Kenmore Ice Maker M1 SA8868 in my freezer. It previously worked fine for years. I moved to a home without a water hookup, so I stopped using it. I just moved back to a home WITH a hookup, and now the ice maker work right.

It won't eject the cubes it makes, the control arm doesn't move (auto or manual), and manually initiated ejection [cycle] of ice stalls when ejectors hit the cubes, but they eject about an hour later.  This likely means that the arm didn't move automatically earlier either (I can't sit and watch it all day).  Then water refill not initiated every time.

I don't think anything is working automatically.  Initial water fill was after manual turn of the dial to initiate first cycle.  After 12 hours, no functions.  I initiated manual cycle, ejectors got stuck on ice.  An hour later the cubes finally ejected, but control arm didn't appear to move at any point.  I cycled manually again, water finally refilled.  Arm still apparently unmoving.

I have already replaced the Automatic Water Supply Valve (AWSV) that feeds the icemaker to solve a previous issue, and I tested with a known GOOD icemaker successfully.  So I know the problems are within the existing icemaker.

Dispositivo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868

Stato:

open

Risposta Accettata:

+221938

Modifica di: scottbernardis ,

Titolo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868 won't eject ice, control arm doesn't move

Testo:

I have a Kenmore Ice Maker M1 SA8868 in my freezer. It previously worked fine for years. I moved to a home without a water hookup, so I stopped using it. I just moved back to a home WITH a hookup, and now the ice maker work right.
-It won't eject the cubes it makes, the control arm doesn't move (auto or manual), and manual ejection of ice stalls when ejectors hit the cubes, but they eject about an hour later. This likely means that it didn't move automatically earlier either (I can't sit and watch it all day). Then water refill not initiated every time.
+It won't eject the cubes it makes, the control arm doesn't move (auto or manual), and manually initiated ejection [cycle] of ice stalls when ejectors hit the cubes, but they eject about an hour later. This likely means that the arm didn't move automatically earlier either (I can't sit and watch it all day). Then water refill not initiated every time.
I don't think anything is working automatically. Initial water fill was after manual turn of the dial to initiate first cycle. After 12 hours, no functions. I initiated manual cycle, ejectors got stuck on ice. An hour later the cubes finally ejected, but control arm didn't appear to move at any point. I cycled manually again, water finally refilled. Arm still apparently unmoving.
I have already replaced the Automatic Water Supply Valve (AWSV) that feeds the icemaker to solve a previous issue, and I tested with a known GOOD icemaker successfully. So I know the problems are within the existing icemaker.

Dispositivo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868

Stato:

open

Post originale di: scottbernardis ,

Titolo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868 won't eject ice, control arm doesn't move

Testo:

I have a Kenmore Ice Maker M1 SA8868 in my freezer. It previously worked fine for years. I moved to a home without a water hookup, so I stopped using it. I just moved back to a home WITH a hookup, and now the ice maker work right.

It won't eject the cubes it makes, the control arm doesn't move (auto or manual), and manual ejection of ice stalls when ejectors hit the cubes, but they eject about an hour later.  This likely means that it didn't move automatically earlier either (I can't sit and watch it all day).  Then water refill not initiated every time.

I don't think anything is working automatically.  Initial water fill was after manual turn of the dial to initiate first cycle.  After 12 hours, no functions.  I initiated manual cycle, ejectors got stuck on ice.  An hour later the cubes finally ejected, but control arm didn't appear to move at any point.  I cycled manually again, water finally refilled.  Arm still apparently unmoving.

I have already replaced the Automatic Water Supply Valve (AWSV) that feeds the icemaker to solve a previous issue, and I tested with a known GOOD icemaker successfully.  So I know the problems are within the existing icemaker.

Dispositivo:

Kenmore Ice Maker M1 SA8868

Stato:

open