Salta al contenuto principale
Aiuto

Versione corrente di: originalmachead ,

Titolo:

Why is the power not getting from the charger to the board?

Testo:

I bought a Macbook Pro 2010 "As-is, for parts" because I wanted to mess around with one and see if I could figure out how to repair it.

When I received it I found that the issue was worse than the "boots to folder with apple logo" as the MBP would not charge. In order to fix this I ordered a charger the it and a Magsafe DC-in board.

After replace the Magsafe DC-in board and plugging in the new charger, the light does not light up on the Magsafe charger and the battery indicator does not show that it is charging.

I booted to Ubuntu through a flash drive and it shows the charging symbol in Ubuntu when the charger is connected and goes away when it is unplugged so I assumed it would be fine.

After working on troubleshooting some other issues, bad RAM, I could no longer turn on the MBP. The battery indicator showed 2 lights and I can't boot with the charger.

I plugged in the battery to another MBP and it was charging, the charger works on the other MBP, and I have tried to reset SMC.

Currently the MBP battery is dead and no lights show up on the battery indicator and the charger still doesn't show any lights.

Inspected the logic board doesn't reveal any noticeable damage, physical or liquid, and I'm just wondering where I could go from here to try to fix the issue.

Dispositivo:

MacBook Pro 13" Unibody Mid 2010

Stato:

open

Post originale di: huffjoshua ,

Titolo:

Why is the power not getting from the charger to the board?

Testo:

I bought a Macbook Pro 2010 "As-is, for parts" because I wanted to mess around with one and see if I could figure out how to repair it.

When I received it I found that the issue was worse than the "boots to folder with apple logo" as the MBP would not charge. In order to fix this I ordered a charger the it and a Magsafe DC-in board.

After replace the Magsafe DC-in board and plugging in the new charger, the light does not light up on the Magsafe charger and the battery indicator does not show that it is charging.

I booted to Ubuntu through a flash drive and it shows the charging symbol in Ubuntu when the charger is connected and goes away when it is unplugged so I assumed it would be fine.

After working on troubleshooting some other issues, bad RAM, I could no longer turn on the MBP. The battery indicator showed 2 lights and I can't boot with the charger.

I plugged in the battery to another MBP and it was charging, the charger works on the other MBP, and I have tried to reset SMC.

Currently the MBP battery is dead and no lights show up on the battery indicator and the charger still doesn't show any lights.

Inspected the logic board doesn't reveal any noticeable damage, physical or liquid, and I'm just wondering where I could go from here to try to fix the issue.

Dispositivo:

MacBook Pro 13" Unibody Mid 2010

Stato:

open